Použitie v gastronómii

Skvelo sa hodí najmä ku paradajkovým jedlám, na pizzu, k zelenine, zemiakom, morským plodom – ale aj do polievok a gulášov. Používa sa aj pri pečení a grilovaní jahňacieho a teľacieho mäsa, do šalátov, omáčok, syrových jedál, do jedál zo strukovín, rozličných plniek či do mletého mäsa. Môžete s ním smelo dochutiť i cestoviny a väčšinu pokrmov, ktoré obsahujú olivový olej. Odporúčame pridávať ku koncu varenia.

Nakrájané grécke oregano, zmiešané s cesnakom, soľou a olivovým olejom, vytvára skvelú marinádu pre bravčové alebo hovädzie mäso a pečené zemiaky, prípadne pridajte malé množstvo rozmarínu a marinádu použite na hydinu.

 

Recept na prípravu čaju oregano

balenie

30g papierové vrecko, 20g sklenená nádobka, 250g papierové vrecko

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Grécke oregano”

Related Products

x

Prevádzkovateľ Internetovej stránky za účelom analýzy návštevnosti, zlepšenia obsahu Internetovej stránky a personalizácie reklám používa súbory Cookie s dobou spracúvania 3 rokov. Prajete si používať súbory Cookie?

Súhlasím Nesúhlasím Centrum bezpečnosti Nastavenia bezpečnosti