Použitie v gastronómii

Vyskúšajte použiť medovku namiesto citrónovej kôry – ako do múčnikov, tak i do  polievok, omáčok, marinád a jedál z morských plodov či rýb.

 

Zdravie

Čaj z medovky užívame 2-3x denne, pri problémoch so spánkom vždy večer pred spaním. Polievkovú lyžicu usušenej, posekanej vňate zalejeme 250 ml vriacej vody, môžeme tiež osladiť malým množstvom medu.

Tento nápoj má upokojujúci a protivírusový účinok. Pomáha pri búšení srdca, srdcovej neuróze, migréne, úzkostných a depresívnych stavoch, pri hyperaktivite a podráždenosti detí. Odporúča sa ho piť najmä pri herpese, chrípke, chorobách z prechladnutia a iných vírusových a bakteriálnych ochoreniach dýchacích ciest, pretože uvoľňuje hlien a podporuje imunitu. Medovka skvele pomáha aj pri tráviacich ťažkostiach – uvoľňuje bolesti a kŕče čriev, odstraňuje plynatosť, pomáha pri črevných a žalúdočných kolikách a pri zápale a bolesti žalúdka a žlčníka.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Grécka bio medovka”

Related Products

x

Prevádzkovateľ Internetovej stránky za účelom analýzy návštevnosti, zlepšenia obsahu Internetovej stránky a personalizácie reklám používa súbory Cookie s dobou spracúvania 3 rokov. Prajete si používať súbory Cookie?

Súhlasím Nesúhlasím Centrum bezpečnosti Nastavenia bezpečnosti