Gastronomický profil

Tymianový olej sa hodí k teľacine, jahňacine, hovädzine, hydine, rybám, do plniek, klobás, omáčok, polievok a vývarov, taktiež na ochutenie masla a čerstvého syra, na ochutenie octov a majonéz. Kombinujte s citrónom, cesnakom a bazalkou a vytvorte tak jedinečnú chuť paštét, nálevov, medu i džemu.

Región

Monemvasia, Lakonia

Odroda

75% koroneiki 25% athinoelia

Producent

Dimitrios Tsarpalis

Zber

Október – November 2016

Príchuť

Tymian

Related Products

x

Prevádzkovateľ Internetovej stránky za účelom analýzy návštevnosti, zlepšenia obsahu Internetovej stránky a personalizácie reklám používa súbory Cookie s dobou spracúvania 3 rokov. Prajete si používať súbory Cookie?

Súhlasím Nesúhlasím Centrum bezpečnosti Nastavenia bezpečnosti